GSM prekidač sa aktivacijom na poziv ili sms poruku

gsm-prekidac-sa-mobilnom-karticoma-na-poziv-i-poruku
gsm-prekidac-sa-mobilnom-karticoma-na-poziv-i-porukugsm-prekidac-sa-mobilnom-karticoma-na-poziv-i-sms-porukugsm-sms-prekidac-sa-mobilnom-karticoma-na-poziv-i-sms-poruku
6 400,00 RSD Po komadu

Industrijski GSM modul za daljinsko upravljanje sa NO i NZ kontaktom koji se aktivira pozivom na mobilni broj telefona ili slanjem sms poruke.

Obzirom na tajmer opciju (vi određujete vreme zadrške u sekundama) može se koristiti i za otvaranje kapija, roletni, rampi, garažnih i drugih vrata.Svoju primenu kao prekidač našao je u daljinskom zalivanju, paljenju svetla, grejanja i drugih električnih uređaja.

Za prepoznavanje koristi identifikaciju poziva, umesto uspostavljanja veze (uređaj prepozna da ste ga pozvali, ali se ne javlja već izvrši komandu i prekine vezu, a po potrebi uzvraća poruku o statusu). Maksimalan broj telefona u memoriji je čak 200. Pozive sa nepoznatih brojeva će ignorisati. Lako se koristi, a dodavanje ili brisanje brojeva iz memorije se radi putem SMS-a.

Obaveštenje o izdatoj komandi se šalje SMS porukom vlasniku (ili ovlašćenom korisniku), koji zatim mogu kontrolisati rad releja po želji. Ova opcija se može i isključiti da ne bi trošila kredit sa kartice koju ste stavili u uređaj.

Sva podešavanja uređaja vrše se slanjem određenih sms poruka na broj kartice koju ste stavili u sam uređaj.

Sve komande i podešavanja možefe inicirati slanjem sms poruke / pozivanjem direktno ili preko besplatne mobilne aplikacije sa prilagođenim interfejsom za rad sa uređajem. Preko aplikacije samo jednim klikom na neki od tastera vaš uređaj dobija odgovarajući kod putem sms poruke.

Tehničke karakteristike:

Opseg frekvencije: Quad band 900/ 1800/ 850/ 1900 MHz.
SIM kartice: Podržava SIM kartice od 3G.
Antena: 50 Ω ; SMA interfejs za antenu.
Relej: 3A/ 240VAC.
Potrošnja: 12V ulaz, prosečno 25mA, maksimalno 50mA.
Napajanje: Standardni adapter 12V DC 1A. (Ne ide uz uređaj)
Radna temperatura: -20° C ~ +60° C.
Vlažnost vazduha: 90% relativne vlažnosti, bez kondenzacije.
Dimenzije: 102 x 76 x 27 mm.
Masa: 180g.

Recenzije kupaca:
Cora1
0 od 1 korisnika smatra da je odgovor koristan
2020-10-10 18:16
Interesuje me brava na ulaznoj kapiji 10 m od objekta, koja se može otkljucavati i z akljucavati preko WiFi aplikacije i mobilnom telefonu, a u nravi ima bazerije koje se pune preko USB-a povremeno kada se potrose. Pored brave ima poseban i nezavisan interfon koji radi na bazerije preko aplikavije na mob. tel. Hvala na odgovoru uz napomenu da brava mora biti vodootporna.
intelligent.rs
Još uvek nemа glаsovа
2020-11-17 04:07
Poštovani,
pogledajte mogućnosti WiFi rele pločice 5-30v. Uglavnom se najčešće koristi za otvaranje kapija i garažnih vrata putem wifi i aplikacije na mobilnom telefonu.
Možete je otražiti na ovom linku
https://www.intelligent.rs/proizvodi/wifi-prekidaci/proizvod/sonoff-5v-32v-dc-wifi-rele-no-nc
Srdačan pozdrav.
Djole
0 od 1 korisnika smatra da je odgovor koristan
2021-01-17 07:05
Poštovani, zanima me da li bi ovaj uređaj mogao da se koristi kao dodatak regularnom interfonu (slušalica/urmet) u stambenim zgradama.
Matic Zoran
0 od 1 korisnika smatra da je odgovor koristan
2021-05-06 11:05
Postovani ,
GSM prekidac za kontrolu elektromagnetnog ventila za vodu 6 do 24 V , moze li da radi povezan na akomulator 12 V ?
zlatko
Još uvek nemа glаsovа
2021-11-18 07:13
Poštovanje. Interesuje me da li imate nekog od korisnika ovog sistema, sa kim bi mogao da stupim u kontakt, da vidim kako se sistem pokazuje u praksi, kao i neku preporuku stručnog lica za ugradnju ovakvog uređaja. Hvala
Duda
1 od 1 korisnika smatra da je odgovor koristan
2023-02-13 12:39
Poštovani,
Pre dosta god sam kupila tu spravicu i radi na sim karticu mts. Ugasio mi se br tel i morala sam da promenim karticu. Obrisala sam sa nje sve podatke i stavila samo br sa koga palim grejanje i sada ne mogu da aktiviram. Ili zvoni do kraja, bez onog prekida gde uključi peć, ili kaže da je br nedostupan.
Znam da možda mnogo tražim ali bila bih vam beskrajno zahvalna ukoliko biste mi rekli gde grešim išta bi mogao da bude problem.
Unapred zahvalna, puno vas pozdravljam.

Dаjte sаvet o ovom аrtiklu:

Korisničko ime:
E-mail:

Related products

Rezultati 1 - 1 od 1