GSM prekidač sa aktivacijom na poziv ili sms poruku

gsm-prekidac-sa-mobilnom-karticoma-na-poziv-i-poruku
gsm-prekidac-sa-mobilnom-karticoma-na-poziv-i-porukugsm-prekidac-sa-mobilnom-karticoma-na-poziv-i-sms-porukugsm-sms-prekidac-sa-mobilnom-karticoma-na-poziv-i-sms-poruku
6 400,00 RSD Po komadu

Industrijski GSM modul za daljinsko upravljanje sa NO i NZ kontaktom koji se aktivira pozivom na mobilni broj telefona ili slanjem sms poruke.

Obzirom na tajmer opciju (vi određujete vreme zadrške u sekundama) može se koristiti i za otvaranje kapija, roletni, rampi, garažnih i drugih vrata.Svoju primenu kao prekidač našao je u daljinskom zalivanju, paljenju svetla, grejanja i drugih električnih uređaja.

Za prepoznavanje koristi identifikaciju poziva, umesto uspostavljanja veze (uređaj prepozna da ste ga pozvali, ali se ne javlja već izvrši komandu i prekine vezu, a po potrebi uzvraća poruku o statusu). Maksimalan broj telefona u memoriji je čak 200. Pozive sa nepoznatih brojeva će ignorisati. Lako se koristi, a dodavanje ili brisanje brojeva iz memorije se radi putem SMS-a.

Obaveštenje o izdatoj komandi se šalje SMS porukom vlasniku (ili ovlašćenom korisniku), koji zatim mogu kontrolisati rad releja po želji. Ova opcija se može i isključiti da ne bi trošila kredit sa kartice koju ste stavili u uređaj.

Sva podešavanja uređaja vrše se slanjem određenih sms poruka na broj kartice koju ste stavili u sam uređaj.

Sve komande i podešavanja možefe inicirati slanjem sms poruke / pozivanjem direktno ili preko besplatne mobilne aplikacije sa prilagođenim interfejsom za rad sa uređajem. Preko aplikacije samo jednim klikom na neki od tastera vaš uređaj dobija odgovarajući kod putem sms poruke.

Tehničke karakteristike:

Opseg frekvencije: Quad band 900/ 1800/ 850/ 1900 MHz.
SIM kartice: Podržava SIM kartice od 3G.
Antena: 50 Ω ; SMA interfejs za antenu.
Relej: 3A/ 240VAC.
Potrošnja: 12V ulaz, prosečno 25mA, maksimalno 50mA.
Napajanje: Standardni adapter 12V DC 1A. (Ne ide uz uređaj)
Radna temperatura: -20° C ~ +60° C.
Vlažnost vazduha: 90% relativne vlažnosti, bez kondenzacije.
Dimenzije: 102 x 76 x 27 mm.
Masa: 180g.

Recenzije kupaca:
Nijedаn komentаr još nije postаvljen.

Dаjte sаvet o ovom аrtiklu:

Korisničko ime:
E-mail:

Related products

Rezultati 1 - 1 od 1